Matt Redman & Martin Smith 2013

God’s Great Dance Floor Worship Tour 2013. október 12.

Matt Redman és Martin Smith újra Budapesten

Közel egy év után – amikor a Budapest Arénában az Ez az a nap! rendezvényen adott koncertet – ígéretét beváltva újra Budapestre érkezik Matt Redman, hogy legfrissebb dalaival szolgáljon, és Isten imádatában vezesse a dicsőítő estre ellátogatókat. Az október 12-én, szombaton megrendezésre kerülő alkalomnak a fővárosi Körcsarnok ad otthon, ahol a Delirious? frontembereként megismert Martin Smith, és jóbarátja Matt Redman fog zenélni. A méltán népszerű brit dicsőítésvezetők októberben indítják útjára közös, „God’s Great Dance Floor” nevű 2013-as turnéjukat. Az európai országokat felkaroló körutazás során színpadra lépnek Csehországban, Szlovákiában, Horvátországban, Németországban, Hollandiában, Franciaországban és nem utolsó sorban Magyarországon.

Matt Redman & Martin Smith 2013​

Matt Redmant visszatérő vendégként köszönthetjük hazánkban, hiszen több alkalommal is fellépett már az Ez az a nap rendezvényeken. A brit énekes elmondása szerint nagyon jól érzi magát nálunk, mindig örömmel gondol vissza az itt eltöltött időszakra, és most sem volt kérdés számára, hogy igent mondjon az Ez az a nap! felkérésére. A kétszeres Grammy-díjas dicsőítésvezető húsz éve szolgál zenészként, mely nem csak a munkájává, hanem az életformájává is vált. Szenvedélyes dalai mára sok egyház himnuszává váltak, amelyek nem csak kifejezik az emberek érzéseit, de egyfajta kapocsként is összefogja őket egységbe a világ bármely tájáról. A Matt Redman által írt konferenciákon, turnékon és gyülekezeti alkalmakon felcsendülő szerzemények rávilágítanak a reményre, a szeretetre, és a hitre, amelyek az élet értékes oldalát mutatják be. A különlegesen inspiráló zenész szeptember végén adta ki legújabb lemezét Your Grace Finds Me címen, melyen élő felvételek találhatóak. A hatás nem marad el most sem, október 12-én egy szívmelengető alkalom lesz a legfrissebb Matt szerzeményekkel.

Martin Smith a négy éve feloszlott, világszerte kedvelt Delirous? frontembereként vált ismertté, és nőtte ki magát világszerte ismert zenésszé, valamint dalszerzővé. A fiatalos énekes-dalszerző néhány év kihagyás után azonban újra visszatért az aktív dalíráshoz, és zenéléshez, mely a kezdete volt a tavaly indult szólókarrierjének. A példamutató családapa legfrissebb dalaiban énekel változásokról, a nagy visszatérésről, az elmúlt években átélt nehézségeiről és örömeiről, valamint arról a végtelen kegyelemről, amelyet minden nap átél és megél Istennek köszönhetően. Ezen az októberi estén a tehetséges zenész felfrissült szolgálatának részeként a közönség élőben is hallhatja Martin legfrissebb dalait, melyek a turné címét is adó God’s Great Dance Floor albumán jelentek meg. Ezen kívül néhány exkluzív szerzemény is helyet kap Martin repertoárjában a szeptemberben megjelent God’s Great Dance Floor Step 02-ról.

Azok, akik ellátogatnak az ősz közepén a Körcsarnokba, egy különleges este részeseivé válhatnak. Egy különleges este a megfáradtaknak, a csüggedőnek, az örülőknek, és a bizakodóknak, és Neked, mert általad lesz teljes ez az este! Martin Smith és Matt Redman szívből jövő dalaival készül dicsőíteni Istent, mely a te hangod és szíved által válik még hangosabbá és erősebbé. A God’s Great Dance Floor egy olyan tánclépésről szól, amely visszavezet az Atyához és az igazi otthonodhoz, az öröm forrásához. Légy részese ennek a pillanatnak, és gyere el október 12-én Budapestre a Körcsarnokba! Hidd el, nem fogod megbánni. Bővebb infók a szervezők honlapján és a facebook oldalán: facebook.com/ezazanap.hu.