Noel Richards 60

Akvárium Klub 2015. február 22.

„Noel Richards 60” életmű koncert

Különleges életmű koncertre készülünk Noel Richards-szal, aki Budapesten ünnepli 60. születésnapját. Egyedülálló és megismételhetetlen koncert amely egész Európában csak Budapesten kerül megrendezésre. Noel személyes jó barátunk, az Ez az a nap! mozgalom indulása óta, 15 éve mellettünk áll, jelen van az Ez az a nap! életében. Szeretnénk mindezt a bátorító támogatást megköszönni ezzel a különleges eseménnyel és kifejezni felé nagyrabecsülésünket.

Noel Richards 60

Noel Richards több mint negyven éve aktív énekes, dalszerző és dicsőítésvezető, aki szolgálata során bejárta már az egész világot, hogy Istenről tegyen bizonyságot. A legkülönfélébb helyszíneken lépett fel a világ 36 országában a templomoktól kezdve a stadionokig. 1997-ben feleségével együtt vezető szerepet töltött be a londoni Wembley Stadionban megtartott dicsőítő alkalom szervezésében (Champion of the World) amelyen több mint 45 000 ember vett részt. Szolgálatát főként feleségével, Tricia-val végzi, akivel 1978-ban kötött házasságot, 2 gyermekük és 4 unokájuk született.

Noel Richardsnak 14 albuma jelent meg, és ezen kívül számos élőfelvételes lemezen közreműködött, melyek közül  a legsikeresebb – amelyen a We want to see Jesus lifted high című dalt adja elő –  500 000 példányban kelt el.  Az 1970-es évektől kezdődően a modern keresztény dicsőítő mozgalom zászlóvivője, többszáz dicsőítő dal szerzője, melyeket világszerte énekelnek a gyülekezetek. Ezek közül talán a leginkább elterjedt dalai az All Heaven Declares (Én hírdetem), By your side (A te oldaladon) He has risen (Ő feltámadt), Calling all nations (Hívunk minden népet). Munkássága hatással volt a ma legismertebb dicsőítésvezetőkre, segítette elindulásukat és inspirálta zenéjüket. Az est attól is olyan különleges hogy számos barátja is meghívást kapott, köztük jól ismert zenészek, dalszerzők, dicsőítésvezetők ünnepelnek velünk ezen az estén a világ minden részéről.

A program 18 órakor kezdődik és várhatóan 21 óráig tart. A közel három órás eseményen zenekarával együtt lép fel, és jónéhány különleges vendéget is köszönthetünk a színpadon. Velünk együtt ünnepel Graham Kendrick, Caroline Bonett, Tricia Richards valamint Pintér Béla és Prazsák László és még sokan mások. A repertoár az egész életútját átöleli: kezdeti dalok, a stadion-korszak, és legfrissebb dicsőítő dalai.

Az esemény helyszínéül szolgáló Akvárium Klub (V. kerület, Erzsébet tér 12.) Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíne egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelve. Szeretettel várunk minden érdeklődőt február 22-én az Akváriumba Noel Richards életmű koncertjére!

A koncertre belépőjegyek igen korlátozott számban kaphatók, ezért bátorítunk, hogy mielőbb vásárold meg belépőjegyedet nehogy lemaradj erről az egyedülálló eseményről.  A rendezvényen várhatóan 15 nemzet képviselteti magát. A koncertről CD és DVD felvétel készül.