Reménység Fesztivál

Budapest Sportaréna 2012. június 1-3.

Reménység Fesztivál

A magyarországi keresztény egyházak és a Billy Graham Evengélizációs Társaság együttműködésében 2012. június 1-3. a Papp László Budapest Sportarénában megrendezésre kerül a Reménység Fesztivál evangélizáció sorozat.

Reménység Fesztivál 2012

A rendezvény célja Magyarország keresztény közösségeinek mobilizálása, hogy a lehető legtöbb embert összegyűjtsék az Evangélium üzenetének hallgatására.  Lehetőséget szeretnének adni a jelenlevőknek arra, hogy az Evangéliumra válaszoljanak, személyes lelki tanácsadásban részesüljenek, és tovább irányítsák őket valamely résztvevő egyházba/gyülekezetbe utógondozás és lelki megerősödés céljából.

Az esték fő igehirdetője Franklin Graham, amerikai evangélista. Mellette hazai és nemzetközileg ismert énekesek, zenészek, különféle szolgálattevők kapcsolódnak be a programsorozatba. A fesztivál során egy alkalmi, 2000 fős ökumenikus kórus és zenekar is szolgál majd. A Reménység Fesztivál eseménysorát színesíti a Gyermekek Fesztiválja is.

A fesztivál a különféle keresztény egyházak vezetőinek támogatásával jön létre. Ugyanakkor ez csak a helyi gyülekezetek, egyházközségek, lelkipásztorok, papok és minden Krisztusban hívő ember aktív bekapcsolódásával, együttműködésével lehet  eredményes.

Éppen ezért hívunk minden Krisztusban hívő testvért, aki társadalmunkért és a jövőért tenni akar, imádkozzon a Reménység Fesztiválért és a hamarosan, széles körben elinduló felkészülés során kapcsolódjon be a helyi és országos munkatársi közösségbe!

A Reménység Fesztivál szervezésében Ez az a nap! Iroda is aktívan részt vesz.