Rivers & Robots 2018

2018. augusztus 5.

Rivers & Robots alternatív csapat Budapesten

Egyenesen Manchesterből, Nagy-Britanniából érkeznek hozzánk – a Rivers & Robots srácok szenvedélye, hogy kreatív dicsőítés révén mások is megismerhessék Istent.
Rivers & Robots

A Rivers & Robots egy egyedi dicsőítőzene stílust alakított ki az indie, folk, rock és elektronikus zene kombinációja által. Egyértelműen megmaradtak mint dicsőítő csapat, de jól illeszkednek mind a populáris, mind a keresztény környezetbe.

“A Rivers & Robots a spontaneitást és a kreativitást képviselik, ehhez kétség sem fér… és gyönyörű szívük van azok felé, akik nem ismerik Krisztust.” – Matt Redman (angliai dicsőítésvezető).

Az “The Eternal Son”- dicsőítő album, amely melodikus gitárszólókat és elektronikus zene keveréket tár elénk amely Martin Smith stúdiójában lett felvéve! Az album nagy népszerűségre tett szert, elérte az #1 helyet az iTunes Christian & Gospel kategóriában, valamint a legtöbbet letöltött keresztény album lett a Bandcamp-en.

A Rivers & Robots legújabb albumát 2017-ben adta ki az Integrity Music együttműködésével, amely egy instrumentális dicsőítő album.

Fellép még:
HELÉNA
James Spaite