Ez az a nap!
a Puskás Arénában!

Közös dicsőítés az ország legnagyobb stadionjában július 23-án

Ez az a nap!
a Puskás Arénában!

Közös dicsőítés az ország legnagyobb stadionjában július 23-án

Közösen adtunk hálát az Ez az a nap!-ért

Boldogok vagyunk, hogy október 16-án hívásunkra sokan feleltek és zsúfolásig megtelt az A38 Hajó koncertterme! Az estet azzal a szándékkal hirdettük meg, hogy együtt tekintsünk vissza és adjunk hálát a július 23-i Ez az a nap! megvalósulásáért és áldásaiért.

Elsőként az Agapé Worship állt színpadra. A Pestszentlőrinci Agapé Gyülekezet dicsőítő csapatáként céljuk, hogy Isten Szellemének ösztönzésével újat alkossanak; hogy bátorító és életteli légkört teremtsenek bárhol is szólalnak meg. Ez történt a hajón is: szenvedélyes dalaikkal bevezettek bennünket Isten jelenlétébe.

A dicsőítő blokk után Pintér Béla állt a mikrofon elé, ám rendhagyó módon ezúttal nem énekelt, hanem visszatekintett arra, hogy ő hogyan élte meg a Puskás Arénában megrendezett eseményt. Kiemelve, hogy a Hús-vér templom című dal különösen sokat jelentett aznap számára, ahogy látta, hogy a színpadról mindenki egy szívvel és teljes lelkesedéssel énekli vele együtt. Rögtönzött kórusként a hajón is felcsendült ez a dal, majd pedig László Viktor folytatta a gondolatokat. Az Ez az a nap! főszervezője hálát adott azért, hogy a hosszas készülődés, bizonytalanságok és próbák után végre létrejöhetett a stadionos rendezvény. Hangsúlyozta, hogy hatalmas örömet jelentett az esemény után érkezett visszajelzések tömege, amelyek arról tettek bizonyságot, hogy sok élet változott meg azon a napon és az utóhatások még ma is tartanak.

A beszámolók után az est fő vendége, Martin Smith és zenekara következett az Egyesült Királyságból, akik a Dancing in the Fire turné keretében érkeztek hazánkba. Az emelkedett hangulatban lezajlott koncerten egymást követték a jobbnál jobb dalok, amelyek között egyaránt voltak pörgősek és lassabbak, valamint régiek és újak is. Martin elmondta, hogy szívéhez különösen közel áll Magyarország, mindig szívesen tér vissza, és hálás azért, hogy testközelből kísérhette végig utazásunkat a stadionig.

Köszönjük, hogy eljöttetek és velünk voltatok ezen az estén! Hálásak vagyunk a stadionért és értetek. Vigyétek tovább a tüzet!

Martin Smith 2022 oktober 16 A38 Budapest

Visszatekintő a stadionra

Még több videó YouTube-csatornánkon!

Kapható a
Jézus-Biblia

A Jézus-Biblia különlegessége, hogy Jézus szavai pirossal vannak kiemelve benne, valamint neves teológusok magyarázó kommentárjai is olvashatók az egyes fejezetekhez kapcsolódóan. Hisszük, hogy nagy segítség lesz sokak számára annak a megértésében, hogy miként kapcsolódnak az Ó- és az Újszövetség könyvei egyetlen nagy történetként egymáshoz, miközben egységesen Isten Fiára, Jézusra, a mi Megváltónkra mutatnak. A kiadvány további különlegessége, hogy a Biblia könyvei előtt egy QR-kódot találsz; ezek egy-egy olyan online lejátszható dicsőítő ének linkjét tartalmazzák, mely üzenetében az adott könyv mondanivalójához kapcsolódik.

Csatlakozz az Istent imádó sokasághoz!

Hívunk mindenkit Magyarországról,
valamint egész Európából,
aki vágyik egy megújult életre
és nyitott a Krisztusban való egységre!

Buszok és különvonatok

Gyertek együtt július 23-án az Ez az a nap!-ra! Az országszerte induló buszos és vonatos utazást ingyen biztosítjuk 50 fő vagy afeletti csoportoknak. Keresünk helyi szervezőket a közös utazások összefogására! Ha csoportszervezést vállalnál vagy társulnál utasként egy meglévő csoporthoz kérjük, jelentkezz!
onkentesseg

Önkéntesnek jelentkezem

Ha szeretnél szolgálatoddal hozzájárulni a rendezvény áldásaihoz, jelentkezz önkéntesnek.

ezazanap02

Támogatás
és 1 százalék

Missziós szolgálatunk adományokból tartja fenn magát, melyeket hálásan fogadunk.

Imaháttér

Imádkozzunk közösen

Kérjük, imádkozz velünk Mennyei Atyánkhoz az Ez az a nap! áldásaiért

Neked meg van már a helyed?

Az elmúlt években megvásárolt jegyek ugyanazokkal a feltételekkel, ugyanarra a helyekre érvényesek július 23-án!

Belépőjegyek kedvezményes áron kaphatók az ülő és az álló szektorokba egyaránt.

Hírek

Facebook-csoportok az Ez az a nap!-ra különvonattal érkezőknek

A július 23-i Ez az a nap!-ra az ország hat szegletéből indulnak különvonatok.

Reménység Esték vezetői és csoportszervezői találkozó a Puskás Aréna különtermében

2022. május 23-án vezetői találkozóra kerül sor.

A 2020-as rendezvényre megvásárolt jegyek érvényesek idén is!

Minden jegy ugyanarra a helyre, ugyanazokkal a feltételekkel érvényes lesz július 23-án!

Folyamatos friss hírekért iratkozz fel hírlevelünkre!

Kapcsolat

Telefonszámunk
+36 1 436-9865

Email
info[kukac]ezazanap.hu

Címünk
1032 Budapest Bécsi út 189. 1/3.

Alapítvány
Ez az a nap! Alapítvány
Adószám: 19101082-2-41
Bankszámlaszám:
11703044-21455364 (OTP Bank Nyrt.)

Friss hírekért iratkozz fel hírlevelünkre!