Ez az a nap! Stadion 2023
Június 10. Debrecen

Ez az a nap! Stadion 2023
Debrecen, Nagyerdei Stadion
2023. június 10.
Kapunyitás: 14:00
Program: 16:00-22:30

Nagy örömmel és lelkesedéssel hívunk benneteket a 2023. június 10-i debreceni Ez az a nap! Stadion 2023-ra, ahol többek között a Hillsong UNITED és Matt Maher is színpadra lép!

Tavaly a nemzet stadionjában megtartott dicsőítés után úgy láttuk, hogy nagy az igény arra, hogy az ott megtapasztalt tüzet és lelkesedést továbbvigyük az ország más városaiba és akár a határainkon túlra is. Ennek keretében április 15-én a Veszprém Arénába, június 3-án a horvátországi Pula Arénába (Krisztus korabeli amfiteátrum), egy hétre rá pedig a debreceni Nagyerdei Stadionba visszük el Isten örömüzenetét a zenés dicsőítésen keresztül. Budapesten idén nyáron nem lesz rendezvényünk.

Hálásak vagyunk, hogy az ausztrál Hillsong UNITED mindkét júniusi rendezvényen velünk tart. Hisszük, hogy zenei tehetségükkel és lelki hozzáállásukkal segítenek majd nekünk abban, hogy még közelebb kerüljünk Istenhez. Rajtuk kívül Debrecenben színpadra lép Matt Maher, Caramel, az Új Forrás, Pajor Tamás, Pintér Béla, Oláh Gergő, Tibes, a Dics-Suli Band, a Crux, a CrossYounity, az El Shaddai (RO) és Adi Kovaci & Emma Repede (RO). Kapunyitás 14 órakor. A program 16 órától kb. 22:30-ig fog tartani.

Jegyek kaphatók 3.990 Ft-ért és 6.990 Ft-ért. Támogatói VIP jegy: 14.990 Ft. Csoportos kedvezmények az alábbi konstrukciókban: 5+1, 10+2 és 20+5 ajándékjegy. Kárpátaljai testvéreink ingyenesen regisztrálhatnak ide kattintva.

Hívunk, gyere el te is, csatlakozz hozzánk, hogy együtt dicsérjük Istent, közösen imádkozzunk, és ünnepeljük Jézus nevét!

Gyűjtés rászorulóknak

Segítsünk együtt a háborús menekülteknek! A június 10-i Ez az a nap!-on jelen lesznek az ismert szeretetszolgálatok, akik fogadják és továbbítják adományaitokat a nehéz helyzetben lévők felé. Kérjük, hozzatok tartós élelmiszert, amit a kijelölt pontokon tudtok majd leadni a Nagyerdei Stadionban.

Gyakran ismételt kérdések

Igen, étel és ital szabadon bevihető a stadionba.

Online az Eventim és a Broadway jegyirodánál. Személyesen a jegy.hu országos partnereinél. Minden infó és linkek a jegyekhez itt: https://ezazanap.hu/jegy/

A jegyek gyorsan fogynak ezért javasoljuk, hogy vásárold meg őket minél előbb!

Gyermekeknek 6 év alatt nem kell jegyet venni, amennyiben nem foglal külön helyet (ölben ülő vagy állóhelye van).

Ha jegyvásárlásnál elakadtok, kérjük, közvetlenül a jegyirodánál (Eventim: info@tex.hu, Broadway: info@broadway.hu) érdeklődjetek, ők tudnak technikai kérdésekben segíteni

Személyesen is lehet jegyeket venni a jegy.hu országszerte működő partnerirodáiban, ahol készpénzzel is lehet fizetni. A partnerek listája ide kattintva érhető el.

Nem kell kinyomtatni az online vásárolt jegyeket, a belépésnél telefonon is be lehet mutatni.

Megvásárolt jegyek visszaváltására nincs lehetőség, ha nem tudtok jönni, javasoljuk, hogy próbáljátok meg eladni vagy elajándékozni környezetekben a belépőket.

Cím: 4032 Debrecen, Nagyerdei park 12.

Tömegközlekedés (www.dkv.hu): 1-es villamos (Aquaticum megálló), 22-es autóbusz (Klinikák megálló), 24-es autóbusz (Klinikák megálló)

A stadion környékén ingyenesen lehet parkolni, ill. fizetős mélygarázs is rendelkezésre áll. Felszíni parkolók: Pallagi út, Nagyerdei körút, Ady Endre út. Infó: www.dvparking.hu

Kapunyitás 14 órakor lesz, a program 16:00-tól 22:30-ig tart.

A rendezvényen külön gyermekprogramok nem lesznek.

Igen, rossz idő esetén is meg lesz tartva a rendezvény. A Nagyerdei Stadion lelátója fedett, minden ülőhely védett az esőtől. Esernyőt nem lehet bevinni, az állóhelyre érkezők számára esőkabátot javaslunk esős idő esetén.

Központilag nem szervezünk különbuszokat vagy különvonatokat. Bátorítjuk a közösségeket, gyülekezeteket, hogy szervezzetek közös utazást! Így a belépőkre vonatkozó csoportos kedvezmények is könnyebben igénybevehetőek. 10 fő felett a MÁVnál is lehet kedvezményes jegyet igényelni itt.

A stadionban büfék üzemelnek, ahol étel és ital vásárolható, valamint lesznek kihelyezett Ez az a nap!-os standok, ahol termékeink kaphatók, ezzel is támogatni tudjátok a rendezvény költségeit

Igen, a stadion déli oldalán, az állatkerttel szemben fog működő csomagmegőrző.

Idén Budapesten nem lesz nagy rendezvényünk a Puskás Arénában, sem a Papp László Arénában, így minden budapestit és Pest környékit is várunk Debrecenbe!

Külföldi rendezvényeink

Ajándék
Jézus-Biblia

Június 10-én a debreceni Ez az a nap! Stadion 2023-on minden jelenlévőnek Jézus Bibliát ajándékozunk!

A Jézus-Biblia különlegessége, hogy Jézus szavai pirossal vannak kiemelve benne, valamint neves teológusok magyarázó kommentárjai is olvashatók az egyes fejezetekhez kapcsolódóan. Hisszük, hogy nagy segítség lesz sokak számára annak a megértésében, hogy miként kapcsolódnak az Ó- és az Újszövetség könyvei egyetlen nagy történetként egymáshoz, miközben egységesen Isten Fiára, Jézusra, a mi Megváltónkra mutatnak. A kiadvány további különlegessége, hogy a Biblia könyvei előtt egy QR-kódot találsz; ezek egy-egy olyan online lejátszható dicsőítő ének linkjét tartalmazzák, mely üzenetében az adott könyv mondanivalójához kapcsolódik.

Kapcsolat

Telefonszámunk
+36 1 436-9865

Email
info[kukac]ezazanap.hu

Címünk
1032 Budapest Bécsi út 189. 1/3.

Alapítvány
Ez az a nap! Alapítvány
Adószám: 19101082-2-41
Bankszámlaszám:
11703044-21455364 (OTP Bank Nyrt.)

Friss hírekért iratkozz fel hírlevelünkre!