Ararat Worship

Ararat Worship Collective​

Az Ararat Worship Collective néhány évvel ezelőtt vált országszerte ismerté, amikor YouTube csatornájukra felkerültek az első saját szerzeményű, magyar nyelvű dalaik. Az énekek szövegének mélysége és tisztasága, amelyek az ember és Jézus kapcsolatáról, a megváltásról, vagy éppen a hétköznapokban megélt hitről szólnak, hallgatók ezreit érintették meg. A fiataloknak sikerült dalba öntenie a társadalomnak mindazt a valódi érzését, vágyát, hitvallását, amelyet eddig talán még ők sem tudtak szavakban kifejezni.

A dalok nagy részét az Ararat vezetője, Pajor Ábrahám írja, amelyek nem csak felmagasztalják az Úr nevét, hanem az ő irgalmasságáról, szentségéről, hűségéről, a halál feletti győzelméről, mindenható erejéről, vagy éppen az Isten hajlékában való életről szólnak.

„Olyan témák foglalkoztattak minket a dalok megszületésekor, mint Isten szentsége, Isten jelenlétének a mélyebb, valóságosabb megtapasztalása, Jézus igazi valóságának a mélyebb megismerése, róla való mélyebb kijelentés. Ezek a dicséretek a mi személyes, komolyan gondolt vallomásaink, beszélgetéseink az Úrral.” – nyilatkozta a dalszerző.

Ismerd meg őket jobban Pajor Ábrahámmal készült interjúnkban, amelyet az Ez az a nap! Magazinban olvashattok.