Ez az a nap! 2016

Budapest Sportaréna 2016. június 4.

Hatalmas hála van bennünk

Egy fantasztikus Ez az a nap!-ot élhettünk meg együtt június 4-én szombaton a Budapest Arénában! 30 nemzetből voltunk együtt és ismét megtelt az Aréna Istenre éhező, az ő közelségét kereső emberekkel. Köszönjük, hogy eljöttetek és együtt ünnepelhettünk Istenünket! A szívünk összeforrott az Ő jelenlétében és megélhettük, hogy sem országhatárok, sem felekezeti korlátok nem állhatnak közénk.

Ez az a nap! 2016

Köszönettel tartozunk a nagyszerű csapatoknak, akik vezettek bennünket Isten dicsőítésében: a Keresztkérdés, a Hanna Projekt, a Dics-Suli zenekara, Andelic Jonathán és csapata, Abbe Lewis, Mike Sámuel és zenekara, az East együttes, Pintér Béla és zenekara és nem utolsó sorban a Jesus Culture együttes. Az igei szolgálatért pedig hálásak vagyunk Sámuelnek és László Viktornak, hogy bátorítottak bennünket arra, hogy engedjünk, hogy Isten Szentlelke munkálkodjon bennünk.

Köszönjük a több száz közreműködő és önkéntes áldozatos munkáját akik mind-mind a háttérben fáradoztak azon, hogy az esemény minden részlete rendben legyen.

Isten Szentlelke zúgott az Arénában, mint a szél és hisszük, hogy felkavarta a vizet, ami pedig magával hozza a hullámot. A hullám, amellyel megtérések, gyógyulások, életváltozások jönnek és hatással leszünk környezetünkre, orszáunkra. Legyetek áldottak mind akik ott voltatok és bátorítunk, hogy vigyétek magatokkal a fényt, világítsatok életetekkel ott, ahol vagytok és keressétek továbbra is az Isten jelenlétét és akaratát. Vigyétek magatokkal az esemény jó hírét, jövőre pedig hozzátok el barátaitokat is, hogy ők is áldást nyerjenek szolgálatunkon keresztül.