Nick Vujicic 2019

Nick Vujicic Budapesten és Erdélyben

3 nap, 4 teltházas Aréna, 35 ezer résztvevővel

Hálás szívvel tekintünk vissza az október 23-25 közötti napokra , amikor is a Stadion 2020-ra készülődő Ez az a nap! Roadshow keretén belül Nick Vujicic, a végtagok nékül született motivációs tréner újra régiónkba látogatott. Három sűrű napot töltöttünk el Nick társaságában, melynek során először Kolozsváron és Sepsiszentgyörgyön, majd a Budapest Arénában tartott dupla előadást. 

Nick Vujicic 2019

Mindhárom helyszínen Csiszér Laci és Prazsák Laci, valamint a Nem adom fel együttes zenei műsora vezette fel előadását. Nick üzenetében Krisztusra mutatott rá a hit, a remény és a szeretet fontosságát a középpontba állítva. Hangsúlyozta, hogy Isten mindenkit szeret, s mindannyiunk közös reménye, hogy ha elfogadjuk Őt személyes Megváltónknak, akkor egyszer a mennyben fogjuk egymást átölelni. Előadásai végén döntésre szólította fel az egybegyűlteket, s nagy örömünkre mindhárom helyszínen sok százan válaszoltak a hívó szóra. Nick Budapesten külön diákelőadást is tartott, melyben buzdította a fiatalokat, hogy lépjenek fel az iskolai szekálások ellen.

Nick Vujicic mondanivalója mindig lelkesítő, így volt ez most is, s hisszük, hogy sokak számára jelentett áldást, lelki feltöltődést látogatása. Az Ez az a nap! Roadshow-t novemberben folytatjuk, amikor 11 magyarországi és határon túli városba látogatunk el. Ezeken a rendezvényeken a zenéé lesz a főszerep Martin Smith, Noel Richards, Caramel, Pintér Béla, Csiszér László és sok más előadó fellépésével.