Noel Robinson

Noel Robinson

Noel Robinson is ott lesz július 23-án a Puskás Arénában!
Várunk szeretettel téged is!

Noel Robinson dicsőítésvezető, zenei lelkész, dalszerző és producer, akinek az a vágya, hogy Krisztus teste felemelkedjen az imádatban, a közbenjárásban és az egységben. Noel a brit gospel hangzás és kifejezésmód egyik úttörőjévé vált, és számos fiatal művészre és zenészre van hatással az Egyesült Királyságban és Európában.

Noel több mint 20 éve foglalkozik dicsőítő szolgálattal, és az imádat különböző kifejezésmódjait ötvöző képessége lehetővé tette számára, hogy a világ számos rendezvényén és konferenciáján legyen ott és vezesse a jelenlévőket a dicsőítésben.

Nevéhez fűződik a The Kingdom Worship Movement nevű szolgálat megalapítása, amely a mai generáció dicsőítőinek képzését és felkészítését tűzte ki célul, hogy kulcsokat adjon a prófétai imádat felszabadításához szerte a világon. A The Renewal elnevezésű rendezvénysorozaton mintegy 20 000 ember vett részt a Brit-szigeteken, mely a megújulás és a helyreállítás üzenetét viszi az egyház és a világ felé. Noel szívügye, hogy egységet lásson Krisztus testében, és hisz abban, hogy az egyháznak ez az egysége lesz a megújulás kulcsfontosságú eleme.