Stadion 2020 Roadshow

2019 november

Két hétig voltunk úton novemberben

Tizenegy várost érintő Roadshow-ra indultunk novemberben szerte az országban és a Kárpát-medencében. A körutazás során helyi sportcsarnokokban, arénákban, művelődési házakban rendeztünk Ez az a nap!-okat, ahol a hazai fellépők mellett Martin Smith és Noel Richards is zenélt. Nagy örömünkre a legtöbb helyszín teljesen megtelt Istent imádók sokaságával

Ez az a nap! Stadion 2020 Roadshow

Az első hét során öt dunántúli várost kerestünk fel: Szekszárdot, Pécset, Kaposvárt, Szombathelyt és Győrt; míg a második héten hat további helyszínen tartottunk dicsőítő összejövetelt: Egerben, Ungváron, Nagybányán, Miskolcon, Nagyváradon és Debrecenben.

Velünk tartott Martin Smith zenekarával, valamint Noel Richards is. Nem hiányozhatott a Roadshow állomásairól Pintér Béla, Csiszér Laci és Prazsák Laci sem. Hallhattuk a PZM-et, az Unlesst, Mező Misit, Oláh Gergőt, Helénát, az Amaro Delt, a Baia Mare Worshipet, Tabara 477-et és a Worship Night Bandet. Különös színfoltja volt a rendezvénysorozatnak Molnár Ferenc Caramel, aki az elmúlt néhány évben kezdett egyre inkább Istenhez fordulni és fellépései során is megvallani hitét. Zsoltárfeldolgozása nagyon sokunk szívét megmelengette, s nagy örömmel fogadtuk a hírt is, hogy egy kizárólag gospel dalokat tartalmazó albumon dolgozik.

A zenei program mellett fontos része volt minden estének, hogy elhangzott a megváltásról szóló örömhír, s hisszük, hogy sokan döntöttek Krisztus mellett! László Viktor, alapító-főszervezőnk mindenhol átadta a Puskás Arénába szóló meghívást az, hangsúlyozva, hogy a stadiont csak közös erővel tudjuk megszervezni. Kért mindenkit, hogy lehetőségéhez mérten – buszszervezéssel, nagykövetté válással, anyagi támogatással – segítsen a szervezésben. Kiemelte, hogy a fővárosi eseményre induló buszok ingyenesek lesznek, mindössze csoportokba kell szerveződni és eljönni.

A Roadshow megszervezése sok fáradsággal és nehézséggel járt, de nagy hála van a szívünkben, mert sok áldást tapasztaltunk meg az út során. Felemelő volt látni sokak lelkesedését, örömét, hogy végre az ő régiójukban is megrendezésre került egy ilyen nagyszabású keresztény esemény. Hálásak vagyunk a rengeteg segítségért, amit kaptunk, különösen köszönjük a helyi szervezőknek és önkénteseknek az odaszánt munkáját! Nélkületek nem valósulhattak volna meg ezek az alkalmak!

Fotólabumok a rendezvényekről Facebookon: Szekszárd, Pécs, Kaposvár, Szombathely, Győr, Eger, Ungvár, Nagybánya, Miskolc, Nagyvárad, Debrecen.