Reménység Esték vezetői és csoportszervezői találkozó

Puskás Aréna különterem, 2022. május 23.

Vezetői és csoportszervezői találkozó

Szeretettel hívunk minden keresztény vezetőt egy különleges alkalomra, amely 2022. május 23-án, hétfő este 19 órától 21 óráig a Puskás Aréna különtermében kerül megrendezésre. Ezen az estén szeretnénk előre tekinteni a két hónappal későbbi Ez az a nap!-ra, ahol minden felekezetből több tízezren fogunk egy hangként felkiáltani Istenünkhöz.

A havonta tartandó ima- és böjtnapjainkhoz igazodó esemény nyitott minden keresztény vezető felé, legyen az lelkipásztor, dicsőítésvezető, gyülekezeti elöljáró, vagy missziós, ifjúsági munkatárs. Várjuk azokat is akik nagyköveteink, valamint vidéki városokból és az egész Kárpát-medencéből érkező csoportok és buszok szervezői. A rendezvény díjmentes, a korlátozott férőhelyek miatt azonban regisztrációhoz kötött. Az este folyamán beszámolunk a stadionba vezető útról, buzdításokat hallgatunk meg egyházi vezetőktől, és közösen magasztaljuk Istenünket Pintér Béla és Hellinger Andris vezetésével. Különleges része lesz az alkalomnak a Puskás Aréna bejárása és közös imádkozás a helyszínen a július 23-i nagyszabású rendezvény áldásaiért és a békéért.

Az alkalom Reménység Este is egyben, melybe a korábban megszokott módon online bárki bekapcsolódhat.

Hívunk minden keresztény vezetőt az egész országból, aki szívén viseli a nyári ima- és dicsőítő napot, szeretne felbátorodni és megújult tűzzel hazatérni. Hisszük, hogy ezen a napon mindannyian erőt nyerhetünk és új lelkesedéssel tekinthetünk a rendezvény felé, mely bizodalmunk szerint történelmi jelentőségű lesz nemzetünk és egész Európa számára.

Reménység Esték vezetői és csoportszervezői találkozó a Puskás Aréna különtermében