Ez az a nap! 2017

Budapest Sportaréna 2017. május 27.

A tűz

A tűz gyújtásához időre és türelemre van szükség. Minden elem fontos része a folyamatnak de amikor jön a szél és lángra lobbantja a tüzet akkor megállíthatatlanná válik. 2017. május 27-én a Budapest Sportarénában ezt élhettük át: fellobbant a tűz és több ezer ember szíve dobbant egyszerre az Úrért!

Ez az a nap! 2017

Köszönjük, hogy eljöttetek és mindezt átélhettük együtt! Fantasztikus volt látni, hogy sem az ország, sem a felekezeti határok nem akadályozhatnak meg minket abban, hogy felemeljük Isten nevét és dicsőítsük Őt. Istené a dicsőség ezét a hétvégéért és azért amit ott átélhettünk!

Mindez a 24 órás dicsőítéssel kezdődött, ahol 14 nagyszerű csapat vezetett minket a dicsőítésben, majd a dicsőítő konferenciával folytatódott, ahol Reuben Morgan a Hillsong csapattal valamint Les Moir-val együtt adott nekünk hasznos tanácsokat, hogyan szolgálhatjuk Istent azokkal az ajándékokkal, amiket Tőle kaptunk. Hisszük, hogy mindaz amit ott kaptatok áldás lesz a saját közösségetekben.

A program az Aréna színpadán folytatódott, ahol nagyszerű csapatok vezettek tovább minket a dicsőítésben a nap hátralévő részében. Külön köszönettel tartozunk az Unlessnek, Pintér Bélának és zenekarának, az Új Forrásnak, Prazsák Lacinak, Durkó Helénának, Csiszér Lacinak és zenészeiknek, énekeseiknek, a Guvna B-nek, Gerendás Péternek, az Amen együttesnek továbbá a Rend Collective csapatának valamint Reuben Morgannek és a Hillsong Worship csapatának.

Hálásan gondolunk vissza László Viktor és Győri János Sámuel igei szolgálatára és bátorító szavaira. Csodálatos volt megélni, ahogy sokan meghozták életük egyik legfontosabb döntését, amikor Reuben Morgan döntésre hívott bennünket és ezrek jelezték, hogy az életüket Isten vezetésével szeretnék tovább élni.

Köszönet a többszáz önkéntesnek, akik áldozatos munkájukkal hozzájárultak ahhoz, hogy minden jórendben történjen az esemény körül! És nagy köszönet Nektek, akik eljöttetek, mert szomjasak voltatok és vágytatok az Istennel való találkozásra! Hisszük, hogy maradandó élménnyel és szívetekben az élő Úr Jézussal tértetek haza! Legyetek áldottak és vigyétek tovább az üzenetet azzal a tűzzel, amit szombaton Isten jelenlétében átéltetek! Találkozunk 2018-ban is az Arénában!