Soul & Gospel Fesztivál 2008

Dicsőítés a Westend tetőteraszon

Soul & Gospel Fesztivál 2008

Hillsong London és Matt Redman koncert

Borongós nappal indult a fesztivál és közvetlenül a koncert előtt is jókora zápor zúdult a Westend tetőkertjére. Ahogy azonban színpadra lépett Matt Redman és a Hillsong London a nap ragyogni kezdett – mintha csak Isten mosolygott volna arra a több ezer emberre aki Őt jött el dicsőíteni.

Rontó Kitty, Breeze Gospel, Golgota Gospel Kórus

A Soul & Gospel Fesztivál második napján elsősorban a gospel és az acapella játszotta a főszerepet. Elsőként a Csillag születik című műsorból ismert Rontó Kitty lépett színpadra népes küldöttséggel. Őket a holland Breeze Gospel követte, majd a Bolyki Brothers műsora zárta az estét.

Lakatos Projekt, Golgota Gospel Kórus, Noel Richards Band

Elérkezett a Soul & Gospel Fesztivál harmadik napja, melyet a Lakatos béla Projekt indított. Ezt követően a közel 100 fős Golgota Gospel Kórus lépett a színpadra, majd egy régi ismerős, a Noel Richards Band zárta az estét.

Pintér Béla, Csiszér László, Prazsák László, Judy Bailey, Gável Testvérek és Yfriday

Elérkezett 2008-ban is az a nap, melyet az Úr rendelt, s a Westenden összegyűlt hívők sokasága együtt örvendezett a nagy hőség ellenére is. Sok száz gyermek élvezte a gyermekprogramokat, miközben, Pintér Béla, valamint Csiszér László és Prazsák László vezették a dicsőítést a nagyszínpadon. Este pedig, folytatva a három napja elkezdődött Soul & Gospel Fesztivált, Judy Bailey, a Gável Testvérek és a Yfriday lépett fel.