Program

2022. július 23.
Kapunyitás: 12:00
Program: 13:30-22:00

Fellépő előadók

Július 23-án vezetni fog bennünket Isten imádatában a Bethel Music és Michael W. Smith az Egyesült Államokból, akiknek régi és új énekeit világszerte ismerik és szeretik. Ausztráliából érkezik a Planetshakers, kiknek vidám, energikus dalait már többször hallhattuk korábbi rendezvényeinken. Nem hiányozhat a színpadról Martin Smith, az egykori Delirious? zenekar frontembere sem, aki mellett szintén az Egyesült Királyságból érkezik Tim Hughes és a Gas Street Music, Graham Kendrick, valamint a modern gospel képviseletében a London Community Gospel Choir és Noel Robinson. Moldovából érkezik hozzánk a Not An Idol. Akik régóta figyelemmel kísérik az Ez az a nap!, életét tudhatják, hogy személyes barátunk és a stadion vízió inspirálója Noel Richards, így természetesen ő is ott lesz a Puskás Arénában.

A külföldi előadók mellett a hazai keresztény könnyűzene színe-java is tiszteletét teszi a stadionban. Együtt énekelhetünk majd olyan ismert dicsőítőkkel, akik végigkísérték az Ez az a nap! elmúlt két évtizedét, így ott lesz közöttünk Pintér Béla, Csiszér László és Prazsák László is. Közösen fogja Istent magasztalni Mező Misi Gável Andrással és Gellérttel, és nem hiányozhat majd a Dics-Suli Band, a PZM (Pünkösdi Zenei Misszió), a Keresztkérdés, Hanna és a Golgota Dicsőítés Hellinger Andrással és Helénával. Tiszteletét teszi a népi hangzást modern hangszereléssel vegyítő Új Forrás és a szimfonikus nagyzenekari elemeket és a visszafogott elektronikát ötvöző Hidden Kingdom. A határon túli magyarság képviseletében velünk lesz a felvidéki Crux, valamint Dobner Illés az Egyesült Királyságból. Hallhatunk majd olyan széles körben ismert énekeseket is, mint Caramelt és Oláh Gergőt, akik világi karrierjük mellett hitükről is rendszeresen vallást tesznek. Mindezek mellett különös színfoltja lesz a napnak a Hermons, az első magyar keresztény együttes. A hazai fellépőkön kívül a környező országok nemzeteit is képviselni fogja egy-egy előadó. 

Napjainkban mindennél jobban szükségünk van a békéért való könyörgésre, az egységre, az egymással való közösségre és a szeretetre ebben a zűrzavaros világban. A nemzet stadionjában megvalósuló ima- és dicsőítő napnak ezért fontos része lesz a közös imádság, az igei üzenetek átadása, valamint az evangélium hirdetése és megtérésre való buzdítás, melyet Mike Sámueltől fogunk hallani.

Előadók a környező országokból:
Emanuel (CRO), Andrej Grozdanov (CRO), Darijo Šehić (SRB), Tadej Vindiš (SLO), Marian Lipovsky (SVK), Julius Slovak (SVK), Mate.O (POL), Juri Friesen (GER).

A himnuszt előadja:
Kovács István operaénekes

Lelki üzenetek:
Baranyi József, D. Szabó Dániel, Görgey Zsuzsa, Győri Virág, Kiss József, László Viktor, Mike Sámuel, Rácz Lajos, Szeverényi János, Varga László.

Bethel Music
Bethel Music
Michael W. Smith
Michael W. Smith
Planetshakers
Planetshakers
Tim Hughes
Tim Hughes & Gas Street Music
Martin Smith
Martin Smith
Noel Richards
Noel Richards Band
Graham Kendrick
Graham Kendrick
London Community Gospel Choir
LCGC
Noel Robinson
Noel Robinson
Not an Idol
Not an Idol
Caramel
Caramel
Pintér Béla
Pintér Béla
Csiszér László
Csiszér László
Mező Misi
Mező Misi
PZM
PZM
Dobner Illés & Évi
Dobner Illés
Dics-Suli
Dics-Suli Band
Gável András
Gável András és Gellért
Golgota Dicsőítés
Golgota Dicsőítés
Prazsák László
Prazsák László
Hanna Projekt
Hanna
Új Forrás
Új Forrás
Oláh Gergő
Oláh Gergő
Amaro Del
Amaro Del
Hidden Kingdom
Hidden Kingdom
Mike Sámuel
Mike Sámuel (igehirdetés)
Keresztkérdés - Kübler Dani
Keresztkérdés
Crux
Crux
Győri János Sámuel (Hermons)
Hermons

Várjuk mindazokat, akik szeretnének együtt ünnepelni keresztény testvéreikkel, és megélni az összetartozás örömét. Várjuk a Puskás Arénába azokat, akik tartalmas programra, színvonalas zenei élményre, lelki feltöltődésre és felfrissülésre vágynak! Várunk egész gyülekezeti közösségeket, imacsoportokat, ifjúsági csoportokat! Várjuk a kicsiket, nagyokat és még nagyobbakat! Várunk TÉGED, aki ezeket a sorokat olvasod, mert érted történik mindez! Gyere és találkozz a Mindenható Istennel, ünnepeld és dicsőítsd Őt velünk és keresztény testvéreink sokaságával az egész Kárpát-medencéből!

Töltsük meg együtt a stadiont július 23-án!

  • Kérünk, vedd meg a belépőjegyedet,
  • írd be a naptáradba a dátumot,
  • hirdesd az eseményt közösségedben,
  • imádkozz ennek a napnak az áldásaiért,
  • találkozzunk a Puskás Arénában!

Minden résztvevő az alkalom végén díszkötetes Jézus-Bibliát kap ajándékba. Kapunyitás 12 órakor, a program 13:30-tól 22:00-ig tart. A rendezvény oltási igazolvány és teszt nélkül is látogatható. A Puskás Aréna lelátója fedett, védett az esőtől, így az esemény rossz idő esetén is megtartásra kerül. Az elmúlt években megvásárolt jegyek ugyanazokkal a feltételekkel, ugyanarra a helyekre érvényesek július 23-án!

Ez az a nap! 2022 plakát